Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvtanárok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Nyelvtanárok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
5. kerület Szövérfi Éva

5. kerület Szövérfi Éva

Angolul szeretnél tanulni?! Igényeid szerint válogathatsz a különféle típusú és szintű nyelvórák közül. A nyelvórák kreatív környezetben, modern módszerek segítségével zajlanak. Ezen kívül diákjaimnak igyekszem mindig valamilyen kedvezménnyel kedveskedni. Ha érdekel az aktuális kínálat, akkor böngészd honlapom!

Angol kiejtés fejlesztés

Angol kiejtés fejlesztés

Még csak most kezdted az angol tanulást vagy már most szuper a szókincsed? A profi angol kiejtés elsajátításának igazán hatékony módszerét ismerheted meg oldalamon az online angol nyelvoktatás keretében. Az anyanyelvi szintű kiejtéshez közeli szintet érhetsz el, amennyiben az Accent Mastermindot választod. A weboldalon egrendelheted a két fő részből, hat fejezetből álló komplett angol videó tudástárat, amely a profi angol kiejtés és intonáció megszerzéséhez szükséges minden területet felölel. Ingyenes videótréningre is feliratkozhatsz.

Angol magántanár

Angol magántanár

Magantanar.hu magántanár-kereső: angoltanár, olasztanár, némettanár, matektanár, informatika-tanár és más tárgyak magántanárai egy helyen. Az oldal abban segít, hogy összekösse a tanulni vágyó, esetleg valamilyen tárgyban lemaradásban lévő diákokat a magántanítást, korrepetálást végző magántanárokkal.

Angol magántanár adatbázis

Angol magántanár adatbázis

Az Angoltanárok.com weboldalon regisztrációt követően képzett angolt tanító személyek várhatják a tanulni vágyók jelentkezését. Az oldalon különféle a tanuláshoz szükséges anyagok is megtalálhatóak és letölthetőek. Érettségire, valamint nyelvvizsgához szükséges tudást is el lehet sajátítani az oldalon található angol magántanárok segítségével. Nem szükséges tanári végzettség a regisztrációhoz, de az angol nyelv ismerete igen magas szinten szükséges mások okításához. A felmerülő kérdésekkel a csapatot e-mailben lehet felkeresni.

Angol magántanár Budapest, Zugló

Angol magántanár Budapest, Zugló

Angol magántanár segítségére van szükséged? Megdöbbentően kedvező áron vállalom a következőket. Angol nyelvvizsga felkészítés, korrepetálás akár az alapoktól kezdve, angol érettségi vizsga felkészítő. (közép -és emeltszinten egyaránt) Segítek munkavállalóknak, akár 0-ról indulva megtanulni angolul és elérni a kívánt tudás szintet. A honlapomon találsz tanulói véleményeket, megerősítésképpen, ha esetleg kétségeid vannak, vagy korábban csalódnod kellett. A Budapesten, igen alacsonynak számító óradíjaim nem tükrözik az oktatás színvonalát. Rendszerezett, hatékony, magabiztos korrepetálást, felkészítést várhatsz. Készítettem már angol középfokú nyelvvizsgára, emelt érettségire, főiskolai zh-kra és félévi vizsgákra egyaránt tanulókat, SIKERESEN! Várlak téged is, osztozzunk a sikerben! Jelentkezz akár még ma!

Angol tanár kereső

Angol tanár kereső

Ha angol nyelvvizsgára készülsz, esetleg olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol elengedhetetlen az angol nyelvtudás, és profi magántanártól szeretnél angolul tanulni, nézz körül oldalunkon, ahol pillanatok alatt találhatsz magadnak jó angol tanárt. Nincs más dolgod, mint megadni néhány adatot, mint pl. hogy hol keresel tanárt, mennyiért, milyen szintű oktatásra van szükséged, anyanyelvi tanártól szeretnél-e tanulni, egyedül vagy csoportban szeretnél tanulni, és máris láthatod a hozzád leginkább illő angol tanárokat. Ha kérdésed van, akár rögtön üzenetet is küldhetsz nekik.

Angyal Nikoletta

Angyal Nikoletta

Angyal Nikoletta vagyok, angol nyelvtanár. Diplomámat a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karának angol nyelvtanári szakán szereztem 2003-ban. Vállalom általános iskola felső tagozatos kortól minden korosztály tanítását, korrepetálását, általános nyelvvizsgára, illetve érettségire való felkészítését kezdőtől a középfokú szintig.

Annus Rita: francia távoktatás

Annus Rita: francia távoktatás

Francia nyelvtan szórakoztatóan érettségizőknek, pótvizsgázóknak, nyelvvizsgázóknak távoktatásban, szaktanártól. Ideális azoknak a tanulóknak, akik távoktatásban, szórakozva szeretnének nyelvet tanulni. A távoktatás olcsóbb, mint a magántanári órák, a tanuló a saját tempójában a saját idejét beosztva tanulhat. Nincs utazási költség. Ennek ellenére a nyelv megfelelő szintű elsajátítása az oktatás jellegénél fogva biztosított, ezt a színes, és a megértést segítő oktatási plusz tananyagok, adalékok segítik elő.

Antal Rita - Kisoroszi

Antal Rita - Kisoroszi

Bozókiné Antal Ritának hívnak, és 1990 óta foglalkozom angoltanítással. Kisorosziban lakom, az órákat ítt, jól felszerelt irodámban tartom, de szükség szerint házhoz is megyek a környékbeli településekre.

Hirdetés
Aranyi Krisztina

Aranyi Krisztina

Amenniyben szeretnél könnyen és gyorsan megtanulni németül, két dologra lesz szükséged: az egyik a kitartás, a másik egy jó némettanár. Az előbbiben nem tudok segíteni, azonban ha csak az utóbbira van szükséged, akkor jó helyen jársz. Ha nyelvvizsga felkészítésre, üzleti nyelvre van szükséged, vagy egyszerűen csak szeretnéd megérteni a zoknis-szandálos turistákat, akkor vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségek egyikén.Elsősorban haladók jelentkezését várom, de szivesen elmagyarázom az alapokat is, ha gond van velük. A belvárosban lakom és az órákat is az otthonomban tartom, de igény szerint házhoz is megyek. Az órák időpontjai viszonylag rugalmasan alakíthatóak. (hétvége ill. késői időpontok)

Argaz Éva

Argaz Éva

Szellemi szabadfoglalkozásúként francia tanítással, fordítással, tolmácsolással foglalkozom. Az eredeti szakmám gyógyszertári asszisztens, 17 évig Algériában, az ország legnagyobb kórházában dolgoztam fels˜fokú technikusként gyógyszerkönyvelésen. A kinti politikai helyzet miatt haza kellett költöznünk. 1994-ben megszereztem a fels˜fokú nyelvvizsgát, és attól az évt˜l 2003. július 1-ig a hatvani cukorgyárban dolgoztam, mint tolmács és műszaki szakfordító. Többször voltam 1 hónapos kiküldetésen Franciaországban, tolmácsoltam már sporttalálkozókon, párizsi, budapesti városnézésen, francia-magyar esküvőkön, Nagykövetségen, rend˜rségen, bíróságon, gépek beüzemelésénél, hegesztési tanfolyamon, tolmácsoltam Jacques Chirac protokoll főnökének is az állófogadás előkészületeinél, valamint nemzetközi ifjúsági football mérk˜zésen Franciaországban.

Balogh Ildikó - Üröm

Balogh Ildikó - Üröm

strukturált, tematikailag egymásra épülő olasz nyelvi tananyagok összessége. A hagyományos nyelvtanulási/tanítási módszerekkel szemben többletlehetőségeket nyújt az alábbi területeken: Gazdag multimediás tartalmak - grafikák, animációk, videók, hanganyagok, Flash-, és Java-alkalmazások stb Interaktivitás - a tananyag bemutatása - olasz nyelvtan, szókincs -, megismertetése, elsajátítása interaktív módon történik, a nyelvtanuló aktívan, így eredményesebben vesz részt a folyamatban, a lecke a tanulás fázisain alapulva dolgozza fel az új ismeretet A nyelvtanár folyamatos visszajelzést kap a tanuló által elsajátított tudásról változatos tesztek, feladatok révén A nyelvtanuló számára személyreszabott tananyagokat lehet létrehozni, szem előtt tartva igényeit, elvárásait Nagyfokú flexibilitás, rugalmasság jellemzi

Balogh Zsuzsa

Balogh Zsuzsa

A spanyol nyelvvel már gyerekkoromban megismerkedtem, egy évtizedet töltöttem anyanyelvi környezetben, ahol lehetőségem volt ezzel a szép nyelvvel alaposan megismerkedni, így elmondhatom, hogy nem csak az iskola, hanem az élet is tanított, tudásom gyakorlati alapokon is nyugszik. Több spanyol nyelvterület kultúrájáról és nyelvhasználatáról szereztem személyes tapasztalatot. Családom fele a mai napig is kint él. A tanítást az egyetem évei alatt kezdtem, látván tanítványaim sikereit egyre nagyobb lelkesedéssel tanítottam, soha nem volt kérdés mit is szeretnék csinálni. Több tanítványom már végzett az ELTE spanyol szakán, többtucat diákomnak sikerült elsőre a nyelvvizsga, legyen az általános vagy gazdasági. Nyelviskolákban tanítottam tíz évig, az egyikben vezető nyelvtanár voltam, de gyermekem születése mindent megváltoztatott, így jobban alkalmazkodva az Ő napirendjéhez otthagytam az iskolákat. Szabadidőmben szeretek utazni, kedvencem Görögország, azon belül a Kikládok szigetcsoport. Sokat tanulok, olvasok, vagy valami spanyol nyelvű oldalt böngészek a neten, mert jó pap holtig tanul. Férjemmel és ovis lányunkkal, békében és nyugalomban élünk.

Balta Georgina

Balta Georgina

Balta Georgina vagyok, angol nyelvtanár, okleveles tolmács és fordító. Ez az oldal azért jött létre, hogy rám találjanak azok, akik az otthonukban szeretnének nyelvet tanulni illetve pontos, szakszerű fordításra vagy tolmácsolásra van szükségük.

Becsky Ferenc

Becsky Ferenc

64 éves nyugdíjas nyelvtanár vagyok. Az ELTE olasz-spanyol szakán végeztem, az egyetem utolsó évét Rómában végeztek el. Később olaszból tolmácsvizsgát is tettem. Az élő nyelvet egyetemi éveim alatt is, majd később idegenvezetések és tolmácsolások alkalmával folyamatosan gyakoroltam. Az olasz és spanyol nyelveken kívül beszélek még angolul és németül is. Magán nyelvoktatással sok éve foglalkozom, sok diákom sikeres nyelvvizsgát tett. Óráimat a Moszkva tér közelében tartom.

Benkő Orsolya francia tanár

Benkő Orsolya francia tanár

A Madách Gimnáziumban érettségiztem, az ELTE angol és filmesztétika szakán diplomáztam, majd Párizsban a Sorbonne-on elvégeztem a francia Master 1-et és Master 2-t. Nyelvtanításban többéves gyakorlatom van, számtalan diákot készítettem fel mind angolból, mind franciából eredményesen itthon is, külföldön is (éveket töltöttem Párizsban, Londonban) felvételire és különböző színtű nyelvvizsgákra. Tanítottam természetesen nyelviskolában is. Az oldottabb, könnyedebb tanulás híve vagyok, ezért gyakran használom a multimédiát, a filmnézést eredeti nyelven, stb. A tapasztalatok azt mutatják, minél sokrétűbbek az eszközök, annál hatékonyabb a tanítás. Fontos, hogy az adott 90 vagy 120 percen belül is legyen lehetőség a kikapcsolódásra, a tanítás, a tanulás ne menjen át erőlködésbe, s a figyelem se lankadjon.

Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán

Ha szeretnéd elkezdeni az angol tanulást, gyere hozzánk, mi megszerettetjük veled a nyelvet és hatékony módszerünkkel gyorsan eljuttatunk bármelyik nyelvvizsgáig! Ha már tanultál angolul, de állandó "újrakezdő" vagy, gyere hozzánk, személyre szabott tananyaggal várunk, hogy túllendülj a nehézségeken. Visszaadjuk a kedved és az önbizalmad a nyelvtanuláshoz. Észre sem veszed, és már kezedben a nyelvvizsgád! Ha szeretnéd szinten tartani tudásod, gyere hozzánk, autentikus anyagokkal (filmek, zeneszámok, híradók, regények stb. eredeti nyelven), helyzetgyakorlatokkal és sok-sok beszéddel várunk, hogy jó hangulatú, érdekes és tartalmas órákon gyakorolhass és fejleszthesd készségeid. Diplomás, tapasztalt nyelvtanárok vagyunk, így tudjuk, mi a hatékony nyelvtanulás-tanítás titka. Kommunikáció központú oktatással várunk, melyet autentikus anyagokkal (filmek, zeneszámok, regények, híradók eredeti nyelven) teszünk érdekesebbé. Nem mondunk le a nyelvtani rendszerezésről sem, de ezt a részt is szerethetővé tesszük izgalmas, esetenként szokatlan típusú feladatokkal. Figyelembe vesszük egyéni igényeidet is, nemcsak az óra időpontjának megválasztásánál, de a tananyag összeállításánál is.

Tuti menü