Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Spanyol nyelvtanárok képes leírás - Nyelvtanárok.tlap.hu
részletek »

Spanyol nyelvtanárok - Nyelvtanárok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanar.tlap.hu » Spanyol nyelvtanárok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balogh Zsuzsa

Balogh Zsuzsa

A spanyol nyelvvel már gyerekkoromban megismerkedtem, egy évtizedet töltöttem anyanyelvi környezetben, ahol lehetőségem volt ezzel a szép nyelvvel alaposan megismerkedni, így elmondhatom, hogy nem csak az iskola, hanem az élet is tanított, tudásom gyakorlati alapokon is nyugszik. Több spanyol nyelvterület kultúrájáról és nyelvhasználatáról szereztem személyes tapasztalatot. Családom fele a mai napig is kint él. A tanítást az egyetem évei alatt kezdtem, látván tanítványaim sikereit egyre nagyobb lelkesedéssel tanítottam, soha nem volt kérdés mit is szeretnék csinálni. Több tanítványom már végzett az ELTE spanyol szakán, többtucat diákomnak sikerült elsőre a nyelvvizsga, legyen az általános vagy gazdasági. Nyelviskolákban tanítottam tíz évig, az egyikben vezető nyelvtanár voltam, de gyermekem születése mindent megváltoztatott, így jobban alkalmazkodva az Ő napirendjéhez otthagytam az iskolákat. Szabadidőmben szeretek utazni, kedvencem Görögország, azon belül a Kikládok szigetcsoport. Sokat tanulok, olvasok, vagy valami spanyol nyelvű oldalt böngészek a neten, mert jó pap holtig tanul. Férjemmel és ovis lányunkkal, békében és nyugalomban élünk.

Becsky Ferenc

Becsky Ferenc

64 éves nyugdíjas nyelvtanár vagyok. Az ELTE olasz-spanyol szakán végeztem, az egyetem utolsó évét Rómában végeztek el. Később olaszból tolmácsvizsgát is tettem. Az élő nyelvet egyetemi éveim alatt is, majd később idegenvezetések és tolmácsolások alkalmával folyamatosan gyakoroltam. Az olasz és spanyol nyelveken kívül beszélek még angolul és németül is. Magán nyelvoktatással sok éve foglalkozom, sok diákom sikeres nyelvvizsgát tett. Óráimat a Moszkva tér közelében tartom.

Constantinescu Timi

Constantinescu Timi

1997-ben felvettek a Károlyi Mihály magyar-spanyol tannyelvű gimibe, amit 5 évig nyűttem, de legalább megtanítottak egész tisztességesen spanyolul... Azóta szerelem ébredt bennem az egész "spanyol izé" iránt. Így pélául a nyelv, a kultúra, a kaja, az életvitel és még folytathatnám... Egyetemi éveimet az ELTE-n töltöttem. Itt spanyolt hallgattam, nappalis tanulóként, de közben fősikolás hallgató is vagyok a Kodolányi János Foiskola gazdálkodási-kommunikáció szakán. Lássuk a lényeget. Az órák 60, illetve 90 percesek. Az ár természetesen függ attól, hogy hányan jöttök, és mennyi időre. Az órák tematikája attól függ, hogy ki, mit szeretne. Nyelvvizsgára előkészítést, vagy érettségizni, esetleg spanyol szakra felvételizni, csak beszélgetni spanyolul, illetve a nyelvtani problémákat átnézni.

Prof. Carlos Gallardo

Prof. Carlos Gallardo

Spanyolországban, Castile és León Autonom Régió fővárosában, Valladolidban született. Valladolid azok a spanyol városok közé tartozik,amelyek a korrekt és helyes spanyol nyelv kiejtésről híresek. Prof. Gallardo beszédcentrikus és grammatika órákat tart, nagyobb hangsulyt fektetve a dikcióra és a helyes kiejtésre. Nyelvoktatás magánóra keretében illetve kissebb csoportok részére anyanyelvű spanyol tanártól.

Spanyol-tanár

Spanyol-tanár

Spanyol tanár Budapesten, spanyol nyelvoktatás, spanyol nyelvtanulás kezdőtől a haladóig Budapesten. Legyél kezdő vagy haladó, diák vagy már dolgozó, velünk biztos, hogy könnyen és szórakozva megtanulsz spanyolul. Spanyol nyelvtanfolyamok testre szabva, hogy a neked leginkább megfelelő tempóban haladhass, hogy azt tanuld, amit még nem tudsz és azt gyakorold amiben gyengébbnek érzed magad. spanyol nyelvtanár, spanyol nyelvtanulás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Fordítás spanyolról magyarra.

Tuti menü